Verzenden

 

Verzendkosten

Slow Series rekent binnen Nederland een standaard tarief van 2,95 verzendkosten voor brievenbuspost. We streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Afhankelijk van Post NL zul je jouw bestelling na 2 a 3 dagen ontvangen. Voor Belgiƫ en Luxemburg rekent Slow Series 4,95 verzendkosten.

Cadeauservice

Slow Series houdt van print & post! Daarom gaat elke bestelling de deur uit als een leuk pakket om jou te verassen! Is jouw bestelling voor iemand anders bestemd en wil je graag een bericht toevoegen? Geef dit aan tijdens het afrekenen en dan zorgen wij ervoor dat jouw bericht toegevoegd wordt aan de bestelling.

 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Dat is jammer! Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je de gelegenheid om deze bestelling terug te sturen in originele staat. Zorg ervoor dat de retourzending niet kan beschadigen tijdens het transport, wanneer je retourzending beschadigd is kunnen we het helaas niet terugnemen.

Zo kun je jouw bestelling retourneren:

  1. Download hier het retourformulier en vul het volledig in. Niet volledig ingevulde formulieren kunnen niet in behandeling genomen worden.
  2. Verpak je retourzending goed en voeg je retourformulier bij. Zorg ervoor dat de retourzending niet kan beschadigen tijdens het transport. Wanneer je retourzending beschadigd is kunnen we het niet terugnemen.
  3. Verstuur het retourzending met een verzenddienst naar keuze. De kosten voor je retourzending zijn voor je eigen rekening. Het retouradres is: Laura Voet, Alex van Strienstraat 16, 4105 SJ Culemborg.
  4. Je ontvangt een mail wanneer je retourzending verwerkt is. Dit zal circa 5 werkdagen na ontvangst zijn. We streven ernaar om je aankoopbedrag binnen 7 werkdagen naar je terug te storten.

Heb je vragen? Stuur een mail naar laura@slowseries.nl